Projecten doen helpt om de zorg doelmatiger te maken, zeker als je dat al in de opleiding tot geneeskundig specialist oppakt. Veel aios doen dat al, getuige de voorbeeldprojecten op de website. Een belangrijke drijfveer voor het doen van projecten is het willen verbeteren van de kwaliteit. Alles wat je als (aankomend) arts doet, moet immers bijdragen aan de best mogelijke zorg voor de patiënt.

Dit komt samen in waardegedreven zorg (ook wel: value based health care). Nationaal en internationaal wordt dit door steeds meer instellingen geadopteerd als leidende werkwijze. Hoe werkt het precies en hoe kun je ervoor zorgen dat de patiënt maximaal profiteert van deze werkwijze? Dat leer je in de nieuwe online course Waardegedreven zorg en verandermanagement voor aios!

Vergroot jouw impact

Je gaat aan de slag met de grondslagen van waardegedreven zorg. Je maakt kennis met een aantal essentiële veranderkundige principes, waardoor je leert hoe je de impact van jouw projecten zo groot mogelijk kunt maken. Bovendien wordt het makkelijker en leuker om projecten uit te voeren en krijg je betere resultaten. Je leert, net als in de online course Kennis van zorgkosten, op een interactieve manier van experts uit het veld.

Course in het kort:

  • Startdata
  • Tijdsduur: 4 weken
  • Tijdsinvestering: 1,5-2 uur per week. Als je tegelijkertijd een project, komt de daarvoor benodigde tijd erbij.
  • Accreditatie: wordt aangevraagd
  • Kosten: € 50,-