Artsen (in opleiding) die een project op willen zetten in ziekenhuis of praktijk hebben niet altijd de kennis of ervaring in huis om het succesvol van de grond te krijgen. Een cruciale factor voor een succesvol project is stakeholder management. Hierbij identificeer je wie er bij je project of het resultaat daarvan betrokken is, hoe de betrokkenen op waarde te schatten en of en hoe je hen wilt beïnvloeden in relatie tot jouw projectdoelstelling.

Om je een vliegende start te geven ontwikkelden het Bewustzijnsproject en Medical Business Education een praktische e-learning. Daarin leer je de definitie en identificatie van de verschillende stakeholders binnen de gezondheidszorg. Daarna ontdek je aan de hand van een stappenplan hoe je jouw stakeholders identificeert, welke invloed zij hebben op het resultaat en wat jij kunt doen om hen positief te beïnvloeden. Je krijgt hierbij praktische handvatten en tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Deze e-learning kun je gebruiken als verdieping op de Tool Projectmatig Werken. Zo geef je jouw projecten een stevige basis.

Medical Business Education
Bewustzijnsproject - aios leren doelmatig denken en werken