De zorg in Nederland is van hoge kwaliteit, maar ook duur. Tijd om de kwaliteit van zorg nog verder te verbeteren en daarbij onnodige kosten te signaleren en te verminderen. Daarvoor moet je je als behandelend arts wel bewust zijn van de kosten die een bepaalde behandeling of zorg met zich meebrengen. Onderzoek toont aan dat artsen die dat al in de opleiding tot specialist leren, onnodige kosten van zorg echt kunnen laten afnemen. Maar hoe doe je dat?

MMV-congres Opleiden is vooruitzienOp het MMV-congres kun je deelnemen aan onze workshop ‘De beste zorg voor de beste prijs’. Ga aan de slag met kosteneffectief werken en denken met behoud van kwaliteit. Wat moet elke aios kennen en kunnen en wat is voor aios die zich hierin verder willen verdiepen? Je ontwikkelt ideeën voor de dagelijkse praktijk en krijgt als opleider handvatten om aios hierin bekwaam te kunnen verklaren.

 

De workshop is interessant voor alle specialismen en richt zich op opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios. De workshop wordt twee maal verzorgd, van 10:30 – 12:15 uur en 14:45 – 16:30 uur.

Meer informatie en aanmelden