Bij de uitreiking van de Doelmatigheidsprijs 2018 stelde ZonMW twee beurzen van 2.500 euro ter beschikking:

Aios Rosa Geurtzen ontving voor haar project ‘PreCo-studie’ ook een beurs van  € 2.500 van ZonMw. De andere beurs van € 2.500 ging naar aios Eric Geijteman voor zijn project ‘Medicijngebruik in de laatste fase optimaliseren met handvatten voor het EPD’.

De winnaars kunnen de beurs besteden aan een (internationale) cursus of congresbezoek op het gebied van doelmatigheid, waarvan ze voor ZonMW een vlog maken.

Je maakte met het inzenden van een doelmatigheidsinitiatief in 2018 dus kans op maar liefst drie prijzen: de Doelmatigheidsprijs en een van de twee ZonMW-beurzen. Bovendien levert een doelmatigheidsinitiatief ook in de dagelijkse praktijk mooie verbeteringen op, dat is natuurlijk het voornaamste. Bekijk de genomineerden van vorig jaar voor inspiratie over de mogelijkheden! Mogelijke onderwerpen vind je op www.bewustzijnsproject.nl/themas

Meer informatie over het symposium


Voorwaarden ZonMW-beurs:

Als winnaar van een ZonMW-beurs kies je een (internationaal) congres of cursus op het gebied van doelmatigheid. Je brengt ZonMW daarvan op de hoogte, waarna je het prijzengeld ontvangt. Van jouw deelname aan het congres of de cursus maak je een vlog voor op de website van ZonMW.